ANKARA / BALA - Bala Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, karne töreni ile sona ermiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize mutlu bir tatil geçirmesini diliyoruz.

May

Bala İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, okulumuz öğrencilerine Obezite (Şişmalık), Diyabet (Şeker Hastalığı) ve Bağımlılık konularında eğitim verildi.

May

19 Mayıs 1919 günü Samsun'a gelip Milli Mücadele Ateşini yakan Mustafa Kemal ATATÜRK kısa sürede Anadolu'da birliği sağlamış ve Kurtuluş Şavaşı galibiyetle sonuçlanmıştır.

"Benim doğum günüm 19 Mayıs" diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, bu günü geleceğin umudu olarak gördüğü gençliğe armağan etmiş ve Gençlik Bayramı olarak belirlemiştir.

Bala ATATÜRK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak gençlerimizin bayramını kutluyoruz.

May

Gençlik Haftası etkinliklerinden Bala İlçe Liseler arası Tenis turnuvalarına katılan öğrencilerimiz başarı ile okulumuzu temsil etmişlerdir. Kendilerine kutluyoruz.

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında, İlköğretim Okulları ile Meslek Liselerinin işbirliğinde yapılan etkinlik için Afşar İlkokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Elektrik Teknolojileri Alan Şefi Kürşat IŞIK gözetiminde, atölyelerimizde küçük çalışmalar yapan öğrencilerimiz, sonrasında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Pinpon Topu Fırlatma Makinesi ile eğlenceli zaman geçirdiler.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

07-13 Mayıs Trafik Haftası'nda, Bala İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Hasan AKKO tarafından öğrencilerimize  trafik kuralları ile ilgili bir eğitim verilmiştir. Kendisini ilgiyle dinleyen öğrencilerimizin eğitim sonunda trafik kurallarında merak ettikleri konuları da cevaplayan Sn. Hasan AKKO'ya teşekkür ederiz.

Nis

Bala İlçe Spor Müdürlüğü ile Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenlediği Satranç Turnuvasına, okulumuz öğrencileri de katılmıştır.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, okulumuzda yapılan bir program ile kutlandı. Bizlere bu kutlu günü yaşatan, başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2015- 2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışması